Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni
+40729.572.570

contact@quantummodules.ro

© 2022 Quantum Group
-_quantum real estate group alb copy

Este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

Acesta are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, case, vile, dar si din proiecte complementare: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale si de shopping, in Sudul zonei metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

Primul pas in realizarea acestui demers a inceput cu achizitia unor terenuri de mari dimensiuni, in vederea construirii ulterioare a diferitelor proiecte propuse, proiecte atat rezidentiale, cat si comerciale, complementare sau logistice.

Cine sunt membrii acestui grup de investitii imobiliare?

In principal, sunt oameni din industria imobiliara cu o vasta experienta in dezvoltarea proiectelor rezidentiale si non-rezidentiale, “actori” cu renume si expertiza indelungata pe acesta piata, societati si fonduri de investitii, cu o istorie ireprosabila in cadrul proiectelor realizate pana acum, in parteneriat cu SudRezidential.

Care este amploarea acestor investitii realizate pana in prezent de catre Quantum Premium Modules Group?

De la infiintare, adica din a doua parte a anului 2020 si pana la inceputul anului 2021, au fost investiti in diferite proprietati imobiliare, inclusiv in terenuri si cladiri, aproximativ 5 milioane de Euro.

Acesta este doar primul pas in cadrul acestor investitii, astfel ca valoarea totala va ajunge la ordinul catorva zeci de milioane de euro,insa in acest moment, discutia despre sume este prematura, deoarece proiectul se afla intr-o faza de dezvoltare si este foarte probabil ca extinderea sa fie exponentiala pe masura ce zona si proiectele avute in vedere vor prinde viata.

Cine reprezinta si sustine brandul Quantum Premium Modules Group?

Grupul dispune deja de toata infrastructura companiilor SudRezidential si de implicarea intregii echipe manageriale, care a dezvoltat, de asemenea, un master plan de investitii pe termen de 5 ani, care sta la baza acestui brand.

Asigurarea creditarii financiar-bancare va fi gestionata de Credit24h.ro, divizia financiara a SudRezidential, care se va ocupa atat de finantarea proiectelor, cat si de achizitia locuintelor de catre noii locatari ai proiectelor ce vor fi in derulare. Cu sprijinul complet al celorlalte divizii si departamente ale grupului SudRezidential, care vor solutiona toate provocarile “in house”, putem afirma ca exista toate ingredientele necesare pentru a deschide un nou capitol de dezvoltare imobiliara durabila si de succes.

Un exemplu relevant in acest sens este modul in care abordam proiectarea ansamblurilor rezidentiale viitoare, folosind intregul know-how al departamentelor noastre de management si proiectare.In prezent, procesul de proiectare se afla in curs de desfasurare, fiind in etapa sa finala, iar arhitectii SudRezidential au initiat si obtinut deja autorizatia pentru primele proiecte rezidentiale.

Departamentul de Vanzari SudRezidential, cunoscut ca unul dintre cele mai eficiente si premiate departamente de vanzari din Romania, colaboreaza in prezent cu departamentele de Marketing pentru a dezvolta identitatile vizuale ale acestor proiecte si pentru a finaliza ultimele detalii inainte de a le lansa pe piata.

O alta divizie importanta din cadrul grupului este Avalon Romania Building Industry, companie care se va ocupa in totalitate de aceste proiecte, pentru a asigura logistica derularii lucrarilor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Prin urmare, acest parteneriat va avea toate premisele unui proiect de mare succes, fiind gandit si realizat unitar cu suportul deplin al tuturor departamentelor din cadrul grupului: tehnic, juridic, management, proiectare, executie, si nu in ultimul rand, cu ajutorul know-how-ului si experientei dobandite in cei peste 10 ani de derulare a unor proiecte similare.

Ce proiecte sunt dezvoltate in acest moment de catre Quantum Premium Modules Group?

In acest an, am decis sa initiem 4 din cele 5 proiecte stabilite initial in colaborare cu partenerii nostri. Primul pas, sau mai exact, primul proiect vizeaza construirea unui “cartier general”, un centru complex de comanda si coordonare a proiectelor rezidentiale, care va fi format dintr-o cladire mixta de birouri si spatii comerciale, amplasata in imediata apropiere a celorlalte proiecte rezidentiale.

Cladirea se numeste de QTM Home Center si va fi alcatuita, pe langa spatiile comerciale de la parter, din birourile grupului de lucru de la etaj, un showroom de materiale si echipamente utilizate in cadrul proiectelor noastre, precum si un departament de design interior. Acest departament va colabora cu cumparatorii de locuinte pentru a stabili finisajele si echipamentele care vor fi folosite in amenajarea viitoarei lor locuinte. De asemenea, cladirea va gazdui Departamentul de Vanzari si Departamentul Financiar, responsabil de asigurarea finantarii adecvate pentru fiecare client. Ultimul etaj al cladirii va gazdui un spatiu dedicat recrearii si discutiilor cu partenerii nostri, sub forma unei cafenele cu ,,arome” imobiliar-financiare.

Un alt proiect pe care il incepem in primavara acestui an se numeste Quantum OxyGo Park Berceni si este localizat chiar langa centrul mentionat anterior, acesta constand intr-un proiect mixt de vile, alcatuit din case individuale, vile alipite la calcan, dar si un alt model de vila de dimensiuni mai mici, cerut in special de catre clientii nostri tineri, aflati la inceput de drum.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 16.000 mp si a fost planificat cu atentie de catre arhitectii nostril, fiind conceput pentru a impresiona prin design si executie, chiar de la prima intalnire.

Acesta va oferi numeroase facilitati: acces auto facil prin  4 cai de acces generoase, dintre care 2 au acces direct din drumul principal Soseaua Berceni, drumurile interioare avand o latime de 9 metri, un magazin modern de tipul Shop&Go de aproximativ 500 mp, un Bistro Italian, o sala de fitness si o cafenea moderna, toate fiind situate in cadrul ansamblului.

In aceasta primavara, am demarat constructia unui alt proiect rezidential de vile, situat la o mica distanta fata de proiectul mentionat anterior, denumit Quantum OxyGo Park Vidra, un proiect amplu, realizat pe o suprafata mult mai mare de teren. Este un proiect special prin componenta sa, deoarece include locuinte eficiente energetic si moderne din punct de vedere arhitectural, cu compartimentare excelenta. Un aspect deosebit de important al acestui proiect, care cuprinde un numar de 68 de case, este legat de loturile de teren alocate vilelor/caselor, acestea fiind insotite de terenuri generoase, avand suprafete care incep de la 350 mp. Acest proiect va include patru cladiri mixte: comerciale si cu facilitati, in care vor fi disponibile diverse functiuni pentru rezidenti.

Acest proiect va fi construit pe o suprafata de 35.000 mp si va beneficia de acces si deschidere directa din Soseaua Berceni, pe un drum intern generos cu o latime de 11 metri, asigurand un acces rapid si usor catre soseaua de centura a Capitalei si viitoarea autostrada de centura, unde lucrarile de constructie au inceput in acest an.

In proiectarea acestui ansamblu rezidential, am plecat de la sugestiile si solicitarile clientilor nostri, dedicandu-ne sa satisfacem cele mai exigente dorinte si cerinte ale acestora. Din aceste motive, acest proiect de suflet al nostru a fost conceput cu mare grija si pasiune, si putem spune cu incredere ca este, de departe, cel mai echilibrat, aerisit si modern proiect rezidential din aceasta zona metropolitana. Intimitatea locatarilor a fost, de asemenea, o prioritate importanta, astfel ca imobilele au fost dispuse astfel incat sa existe o distanta suficienta intre ele, pentru a satisface aceasta cerinta esentiala pentru cumparatori.

Nu in cele din urma, dorim sa mentionam si cateva informatii despre Quantum Modules Premium Modular Building System, si anume faptul ca, desi ne aflam in faza de autorizare, vom demara cat de curand posibil constructia primului showroom dedicat caselor modulare din Europa.

Noul Showroom este amplasat intre cele doua ansambluri rezidentiale de locuinte, cu o deshidere stradala excelenta, accesul urmand a se face direct din Soseaua Berceni, scopul fiind sa expuna in cel mai scurt timp foarte multe modele de case modulare oferite spre vanzare la preturi promotionale.

In pararel cu primul showroom dedicat caselor modulare, vom dezvolta si primul proiect, sau, daca doriti, primul ansamblu de case modulare din Romania, numit Quatum OxyGo Park.

Din cunostintele noastre, momentan nu exista in Europa un proiect integrat compus din case modulare, asa cum este cazul noului nostru proiect, Quantum OxyGo Park.

Cand vor fi livrate primele unitati locative din cadrul proiectelor Quantum Premium Modules Group?

In cea de-a doua parte a anului 2022, planificam sa incepem livrarea primelor locuinte catre clientii nostri, atat in cadrul proiectului Quantum OxyGo Park Berceni, cat si in proiectul Quantum OxyGo Park Vidra.

In ceea ce priveste cladirea centrala QTM Home Center, aceasta se va da in folosinta pana in Decembrie 2023, iar Quantum Modules Premium Modular Building System si Quantum OxyGo Park speram sa le inauguram in prima parte a anului 2023.

Chiar daca sunt proiecte dificile si ample, care necesita o atentie deosebita pentru detalii, credem ca printr-o mobilizare excelenta a echipei si prin faptul ca suntem pregatiti, din toate punctele de vedere, le vom termina la timp, poate chiar mai repede, dar sunt multi factori care nu tin de noi.

Ce planuri sau ce investitii aveti in viitor, pe langa cele mentionate deja?

Exista un proiect grandios la care ne gandim de mai multa vreme, dar despre care am prefera sa nu vorbim foarte multe, deoarece am dori intai sa il vedem materializat si apoi sa il prezentam la momentul si la timpul potrivit, insa va putem da cateva detalii despre acest concept. Mai exact, este vorba despre cel mai mare proiect rezidential din zona metropolitana, deoarece dimensiunile acestuia, si aici ne referim la cateva zeci de hectare de teren dedicate in special locuintelor cu regim de inaltime redus, il vor face sa fie cel mai complex si important proiect rezidential din zona de Sud a Capitalei, un proiect care abunda in facilitati, spatii verzi, zone de petrecere a timpului liber si spatii pentru wellness. Ne dorim ca acest proiect sa vada lumina zilei cat mai curand si sa fie un succes, pentru membrii acestuia, dar mai ales pentru cei care vor decide ca este timpul sa aiba casa lor.

urbanis-square

Cine sustine acest proiect si care sunt proiectele legislative care pot ajuta acest demers imobiliar de aceste proportii?

Suntem sustinuti si implicati in acest proces impreuna cu Urbanis – Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania, la care suntem afiliati inca din anul 2012, cea mai mare asociatie de acest profil din Romania, o asociatie care are deja un istoric destul de bogat in ceea ce priveste discutiile la nivel institutional cu autoritatile centrale nationale sau internationale: Gurvernul Romaniei, Banca Mondiala, Fondul Monetar International, Banca Nationala a Romaniei si nu in ultimul rand autoritati locale, care inteleg importanta unor astfel de proiecte de dezvoltare imobiliara durabila, menita sa aduca un plus de valoare atat comunitatilor locale cat si economiei nationale in general.

Cine se va ocupa de vanzarea proprietatilor dumneavoastra si de gasirea solutiilor financiare?

Asa cum am mentionat si mai devreme, grupul Quantum Premium Modules Group este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, principalul promotor al zonei de sud a Capitalei si cea mai importanta companie imobiliara din zona de Sud a Capitalei, care va realiza conceptul, brandingul, marketingul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, intelegand prin aceasta atat finantarea dezvoltatorilor imobiliari, daca este cazul, cat si finantarea bancara a cumparatorilor, va fi asigurata de catre Credit24h.ro, divizia financiara a grupului SudRezidential, iar Asociatia Dezvoltatorilor – Urbanis este entitatea in care ne regasim cu toti si, bineinteles, suntem sustinuti si reprezentati ca membri cu drepturi depline.

0-comision-2.jpeg
MicrosoftTeams-image (3) copy 2
MicrosoftTeams-image (3) copy 3

Contacteaza-ne


    Parteneri