Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni
+40729.572.570

contact@quantummodules.ro

© 2022 Quantum Group
MicrosoftTeams-image (36)

Quantum OxyGo Park Vidra poate fi definit cu usurinta, drept cel mai bine conceput si echilibrat proiect imobiliar din piata rezidentiala a caselor eficiente energetic, aflat in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Pentru ca ne place sa inovam si sa stabilim trendul, ne-am asumat responsabilitatea de a investi in aceasta noua zona rezidentiala in care se regasesc valorile cele mai cautate de catre clientii nostri, alaturi de care descoperim noi orizonturi.

Este totodata si primul proiect rezidențial din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case smart, eficiente energetic, fiind de la început gandit si proiectat sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de “clădiri eficiente energetic”. Vezi ofertele de locuinte aici.

“O zona metropolitana reprezinta un centru urban extins, alcatuit dintr-o mare metropola si zona sa adiacenta de influenta. Unul sau mai multe orase din aceasta zona devin nucleul principal de dezvoltare si, adesea, denumirea zonei metropolitane este derivata din numele celui mai important oras din acea regiune. In Romania, cele mai mari opt zone metropolitane, inclusiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara, gazduiesc aproximativ 50% din populatia tarii si genereaza aproximativ 75% din veniturile totale ale Romaniei.”

“O casa eficienta energetic ofera numeroase avantaje, de la un confort termic excelent pana la costuri reduse de intretinere. Prin urmare, optarea pentru o astfel de constructie reprezinta cea mai buna alegere atunci cand te afli in cautarea unei locuinte noi.”

Echipa Quantum Premium Modules Group

Prev
Next

Despre casele eficiente energetic

Natura este si mai frumoasa daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara, grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt special gandite astfel incat pierderile de caldura din interior sa fie infime.

Ferestrele unei asemenea locuinte sunt atent alese si corect montate pentru a elimina pierderile de caldura. Etanseizarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important, confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie sa fie, de asemenea unul foarte bine proiectat, astfel incat sa permita o ventilatie constanta si de buna calitate.

Beneficiul economic al unei asemenea constructii insemna intotdeauna facturi mai mici de exploatare, fata de o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente datorita luminii naturale de care se bucura constructia eficienta.

Consumul de energie este scazut, dar si controlat, datorita sistemelor smart home integrate, iar emisiile de gaze cu efect de sera se reduc considerabil, dar bineinteles ca trebuie sa punctam si la capitolul calitate a constructiei, care este deosebita si durabila in timp.

Cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci pentru toate generatiile urmatoare. Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru indeplinirea normativelor de construire sau pentru gasirea unui proiect ultra modern.

Standarde europene de performanta energetica, indeplinite!

Despre Quantum OxyGo Park Vidra

Complexul Quantum OxyGo Park Vidra este compus din 68 unitati locative identice, de tip vila, unite in calcan cate doua (duplex) si din 4 cladiri cu functiuni mixte, ce dispun de diferite spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor intregi confortul si vor reduce timpul necesar cumparaturilor, fiind puse la dispozitie, in special rezidentilor ansamblului.

Proiectul imobiliar este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 10 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.
In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Strada principala interioara care strabate proiectul de la un capat la altul va avea o latime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu doua benzi de circulatie, dar aici includem si pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevazuti pentru trotuare ample, cate un trotuar de 1.5 metri liniari latime pe fiecare latura.

Cladirile multifunctionale din cadrul proiectului au un regim de inaltime redus, si anume: P+2E+3ER, si sunt dispuse cate doua la ambele intrari din ansamblu, iar unitatile locative tip vila, oferite spre vanzare, au un regim de inaltime stabilit prin Planul Urbanistic Zonal, de P+1Etaj.

Cele doua cladiri de la intrarea principala sunt destinate in totalitate spatiilor comerciale si spatiilor de birouri, unde vom regasi magazine in proximitate si activitati dedicate in special rezidentilor ansamblului imobiliar, iar celelalte doua cladiri din cadrul proiectului au in componenta locuinte mixte de dimensiuni mai mici.

Despre casele verzi, certificate Green Homes

MicrosoftTeams image 3 copy

GREEN HOMES este cel mai robust sistem international de certificare, conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie, la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

O locuinta verde certificata de RoGBC are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea crearii de locuinte verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezinta o oportunitate atat pentru investitori si dezvoltatori, de a-si diferentia proiectele de constructii, prin calitatea si performanta de mediu a acestora, dar in acelasi timp pentru clienti in privinta beneficiilor financiare si de alte tipuri, din care mentionam:

 • Cladiri de calitate superioara prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupantii cladirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatica, o anvelopa eficienta si de calitate superioara a cladirii, un sistem mai eficient de incalzire, ventilare mecanica sau pasiva, dar si un design solar activ si pasiv;
 • Sanatate si bunastare pentru intreaga familie prin utilizarea de solutii tehnologice cu ventilarea naturala (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate fata de Planeta pentru a putea folosi locuintele intr-o maniera responsabila fata de mediu, astfel ca, de-a lungul timpului, locuinta are un impact neutru, daca nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau Cladirile Verzi este un concept relativ nou in sectorul constructiilor din Romania, dar cu impact semnificativ in tarile dezvoltate.

In Romania, orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens.

 

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

De ce sa alegi Quantum OxyGo Park Vidra

Calitatea constructiei

Construim la standarde inalte de calitate, folosind materiale premium de la furnizori de renume mondial, astfel incat tu sa beneficiezi de cel mai inalt grad de confort.

Compartimentari optimizate

Toate vilele beneficiaza de suprafete generoase si sunt compartimentate astfel incat sa ofere o functionalitate optima si un echilibru perfect intre zonele de zi si cele de noapte.

Panorame spectaculoase

Ansamblul nostru beneficiaza de 3 laturi fara vecini si o orientare ideala, astfel incat toate unitatile locative sa se bucure de lumina naturala si de o priveliste spectaculoasa asupra zonei.

Acces facil

Ansamblul nostru este situat la doar 10 minute de Sectorul 4 si are o pozitionare excelenta pe arterele principale, asigurandu-ti acces facil catre oras si toate facilitatile din apropiere, precum supermarketuri, mijloace de transport in comun, scoli si gradinite.

Parc si spatii verzi

Quantum OxyGo Park Vidra ofera peste 5.000 de metri patrati de spatii verzi, toate acestea contibuind la bunastarea si relaxarea familiilor care locuiesc in acest ansamblu.

Solutii de amenajare

Avalon Romania Building Industry, cu o vasta experienta in amenajari, va sta alaturi cu solutii complete de amenajari si preturi preferentiale pentru o gama variata de finisaje, mobilier si decoratiuni.

Despre imobilele Quantum Premium Modules Group

Toate vilele au o arhitectura moderna si o compartimentare interioara ideala. Fiecare dintre ele este compusa din 4 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu zona de dining si o terasa exterioara, unde puteti savura mesele; bucatarie inchisa cu acces usor in living si pe terasa; spatii de depozitare si un grup sanitar de serviciu. Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, fiecare cu balcon, spatii de depozitare si doua bai, una dintre ele fiind baia matrimoniala.

Suprafata totala construita de care dispune un imobil este de 160 mp, aici fiind incluse balcoanele si terasele, iar suprafata utila a unui imobil este de 128 mp.
Fiecare unitate locativa dispune de teren in proprietate exclusiva de 358 mp care, spunem noi, satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti care nu se pot lipsi de luxul specific unei locuinte urbane, dar care isi doresc sa traiasca inconjurati de linistea si frumusetea naturii, intr-o casa deosebita construita la standardele unei locuinte eficiente energetic.

Mai mult decat atat, exista la interior o delimitare perfecta dintre zona de zi, unde poti petrece cu prietenii si familia si zona de noapte, care devine oaza ta de liniste din propria ta casa, iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria ta curte.

Sistemul de panouri solare este de provenienta europeana si intruneste standardele necesare folosirii lui in sistem de uz casnic pentru aport apa calda, fiind amplasat pe terasa imobilului, la care aveti acces oricand prin luminatorul de pe casa scarii. Acesta este actionat atunci cand este nevoie, dar poate ca trebuie mentionat si celalalt rol al sau, si anume acela de a va aduce lumina naturala in casa dumneavoastra.

Vilele mai au ca dotare standard 2 unitati aer conditionat de 12000 Btu/h, A++, un produs ideal pentru orice locuinta eficienta energetic. Aerul conditionat, cu o capacitate de 12000 Btu/h si clasificare A++, asigura o gama completa de functii pentru confortul locuintei, incluzand racirea, incalzirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea, toate intr-o singura unitate.

Sistemele vor fi montate in exterior, pe terasa imobilului, iar la interior unitatile vor fi vizibile in living si in holul de la etajul 1.

Intreg ansamblul este conectat la toate utilitatile oferite in acest moment de zona in care este amplasat, si anume: gaze naturale, energie electrica, apa curenta, iar in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat la interiorul imobilelor, cat si la exterior, dar pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va deversa intr-un bazin ecologic propriu, pentru fiecare imobil in parte.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a apelor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri, sa preia necesarul unei familii compuse din mai multi membri.

Trebuie sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de final, moment in care vom efectua simplu si eficient trecerea automata de la statiile proprii ale fiecarui imobil, la sistemul general de canalizare, gratie lucrarilor care sunt deja executate, atat pentru fiecare vila in parte, cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

Detalii tehnice si optiuni complementare

Finisate cu materiale si dotate cu echipamente de calitate superioara, unitatile locative indeplinesc standardul unei locuinte exclusiviste, pe care o si puteti personaliza dupa propriul dumneavoastra gust, daca decideti sa va implicati de la inceput in procesul de alegere a materialelor folosite alaturi de specialistii nostri, lucru posibil inca din momentul rezervarii unui imobil in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong asigura o termoizolatie excelenta, mult superioara caramizii clasice. Este un produs foarte durabil, natural, sanatos si ecologic, care poate fi reciclat in proportie de 100%.

Atunci cand construim o casa, protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza, de fapt.

Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a grijii fata de cei dragi.

Peretii unei case sunt cei care ne protejeaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire.

Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Proprietatile termoizolatoare ale blocurilor de zidarie YTONG asigura un climat interior constant pe tot parcursul unui an si un mediu ideal si sanatos pentru cresterea copiilor.

Nivelul de umiditate la interior este optim, temperaturile sunt constante, iar aerul este neviciat cu ajutorul acestor solutii de pereti 100% naturali .

Pentru ca ne dorim constructii moderne, de calitate si care asigura beneficii durabile in timp, proiectele Quantum Premium Modules Group vor dispune de tehnologia si materialele Ytong!

Terasele generoase de care dispun imobilele, atat cele acoperite, cat si cele din aer liber, dar si spatiile largi vitrate ale acestora, iti dezvaluie o priveliste superba asupra intregului complex.

Vilele dispun de un sistem constructiv compus din structura de beton armat cu placa din beton si fundatii continue, proiectate pentru a rezista la o actiune seismica de amploare mare.

Izolatia termica se va realiza cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala decorativa pe zonele cu pereti obisnuiti, iar pe zonele cu fatade ventilate se va utiliza vata bazaltica de 10 cm.

Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82, cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare, foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.

Salamander BluEvolution 82 face parte din gama Brugmann si confera o deosebita eficienta energetica, aceasta fiind adecvata pentru case pasive si eficiente energetic, cu propietati termice si acustice de exceptie.

Adaugand si securitatea 24/24 si locatia deosebita, Quantum OxyGo Park Vidra este alegerea ideala pentru locul tau de vacanta sau, de ce nu, noua ta locuinta!

QUANTUM OXYGO PARK VIDRA este un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Clădire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficiența energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de inalta calitate este garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa sa fie perfecta, atat prin proportiile și volumetria corecta, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și atent selectate pe baza foarte multor teste de calitate.

“Facilitatile ansamblului fac diferenta dintre un spatiu de locuit si un stil de viata, in care locatarii se pot bucura cu adevarat de diferitele functiuni pe care le au la dispozitie in exclusivitate, in cadrul proiectului nostru: vile eficiente energetic dotate cu sisteme de climatizare, piste de biciclete si siguranta deplina, cladiri multifunctionale cu spatii comerciale si magazine diferite la parter, spatii de birouri la etaje si apartamente mixte pentru personalul auxiliar, cai de acces ample de 11 metri liniari latime, cu trotuare incluse pe ambele laturi, acces securizat, monitorizare video non-stop si iluminare stradala, sunt doar cateva dintre motivele care trebuie sa te faca sa studiezi cu atentie oferta noastra!”

Sursa: Dezvoltator Quantum Premium Modules Group

Preturi imobile

Pretul de lista pentru un imobil in varianta complet finisat, interior – exterior, echipat si cu toate dotarile incluse este de: 139.900 Euro + TVA 19%.

Pretul de lista pentru un imobil in varianta complet finisat exterior si nefinisat interior (la alb), neechipat si fara dotari, este de: 129.900 Euro + TVA 19%.

Model A

Nr. Camere: 4
Inaltime: P+1E
Suprafata Utila: 128.90 mp
Suprafata Construita: 139.15 mp
Suprafata Teren: 358 mp

Model B

Nr. Camere: 4
Inaltime: P+1E
Suprafata Utila: 128.90 mp
Suprafata Construita: 139.15 mp
Suprafata Teren: 358 mp

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca nu stiti inca ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa identificati solutia potrivita de finantare si pentru a va asista in intocmirea dosarului bancar necesar obtinerii creditului pentru achizitie.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

“O casa eficienta energetic are foarte multe beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere scazute, o asemenea constructie este cea mai buna alegere daca te afli in cautarea unei locuinte noi.”
Echipa Sudrezidential Real Estate.

Materiale si avantaje de top, pentru case remarcabile

 • Constructia este realizata pe structura de tip cadre, stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati construiti din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatada ventilata, peste care se vor aplica elementele de fatada ventilata sau elementele de decor;
 • Constructia dispune de un acoperis tip terasa necirculabila, compus dintr-o termoizolatie de inalta densitate formata din doua straturi de polistiren, fiecare avand o grosime de 10 cm, si membrane PVC termosudabile.
 • Centrala termica utilizata este Immergas sau Ariston si are o putere de 24 kW pentru fiecare imobil in parte, in conformitate cu standardele actuale.
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Aerul conditionat rezidential 12000 Btu/h, A++, asigura racirea, incalzirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea intr-o singura unitate.
 • Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82, cu profil drept de 82 mm si 6 camere, de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.
 • Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Building Industry cu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare din gama premium, de la Cersanit
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare din gama premium, Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize;
 • Zugraveli interioare –  vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;

Finisaje de foarte buna calitate

Finisajele interioare si cele din spatiile comune sunt selectate cu atentie, in colaborare cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi, intr-un mediu frumos si bine amenajat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard, incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, sau pentru proiectele tale de renovare.

Datorita colaborarii cu Avalon Romania Building Industry pentru constructia ansamblurilor rezidentiale Quantum Premium Modules Group, vom folosi materiale si echipamente de la cele mai renumite branduri existente pe piata de profil ceramica:  Marazzi, Kai, Keros, Cesarom, usi interior exterior, Bella Casa, Cersanit, Forma Vita, Ferro, Baumit, Duraziv, Semmelrock, Knauf, Ytong, Wienerberger, Siniat, Rockwool, Avalon si multi altii.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Partenerii Quantum Premium Modules Group

0% comision

SudRezidential Real Estate (www.sudrezidential.ro) – promotor imobiliar care are in portofoliu peste 100 de proiecte imobiliare si aproximativ 10.000 de apartamente noi disponibile in diferite stadii de proiect si executie. Dintre aceste proiecte cel mai mare si important proiect este Metalurgiei Park Residence, declarat drept ,,cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”.

Premiat in fiecare an pentru excelenta in domeniul sau de activitate, SudRezidential a devenit un reper in domeniul imobiliar din sudul Capitalei si nu numai. SudRezidential nu percepe comision clientilor cumparatori, fiind agentia imobiliara care a introdus conceptul de ,,Comision 0% in piata imobiliara din Romania inca din anul 2011. De asemenea, SudRezidential a aplicat si extins la nivel global conceptul de ,,achizitionare a unui imobil nou fara plata comisionului obisnuit”.

Locuintele pe care le oferim spre vanzare sunt noi si accesibile, fiind dedicate in special tinerilor, care reprezinta principalul segment de piata catre care ne adresam. De la infiintarea noastra, Sud Rezidential a urmat cu consecventa principiul de a oferi cele mai moderne si eficiente solutii in domeniul serviciilor imobiliare. Aceste solutii sunt intotdeauna centrate pe nevoile si preferintele clientilor nostri.

In plus, toti cumparatorii de locuinte din portofoliul Sud Rezidential beneficiaza de un departament specializat, mai exact un centru “all in one”, care ofera un suport complet si rapid pentru toate intrebarile si nevoile legate de domeniul imobiliar si nu numai.

Centrul Imobiliar functioneaza ca un departament specializat in gestionarea intregii documentatii si operatiuni juridice si imobiliare, avand ca scop minimizarea eforturilor si obtinerea celor mai rapide rezultate pentru clientii interesati de achizitionarea unei case.

centru imobiliar
credit24h

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din cadrul Grupului SudRezidential. In prezent, exista parteneriate solide cu majoritatea bancilor de prestigiu din Romania si sunt oferite solutii rapide de creditare clientilor interesati de achizitionarea unui apartament nou.

Avalon Romania Building Industry (www.avalonromania.ro) – este divizia tehnica specializata in materiale de constructii care furnizeaza servicii complete pentru solutii si produse din domeniul constructiilor, atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru clientii finali interesati de finisaje personalizate. Avalon Romania reprezinta cel mai recent membru al Grupului SudRezidential, fiind infiintat in anul 2019.

avalon

Avalon Romania Building Industry completeaza intr-un mod ideal grupul de companii SudRezidential, deoarece asigura si pune la dispozitia clientilor finali sau a dezvoltatorilor imobiliari materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie. Are incheiate, la acest moment, parteneriate cu cei mai de renume producatori din domeniul materialelor de constructii, precum: Kai Group, Marazii Tile&Stone, Keros, Cesarom, Baumit, Knauf, Rockwool, Isomat, Duraziv, Baumit,Ytong, Wienerberger, Brikston, Siniat, Holcim, Semmelrock, Forma Vita, Sanotechnik, Cersanit, Bella Casa si multi alti producatori de renume. De mentionat faptul ca AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este reprezentant exclusiv pentru Avalon Industry JSC in ceea ce priveste livrarea produselor de ThermoSystem, fiind acreditat si certificat pentru oferirea de solutii de termoizolatii extrem de eficiente energetic.

urbanis

De asemenea, in anul 2011, SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (adiru.ro), prescurtata ADIRU. Aceaste este considerata drept cea mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membri dezvoltatori imobiliari din Romania.

La inceputul anului 2021, a fost lansat un nou concept rezidential, QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, dezvoltat de echipa de management a companiei SudRezidential.ro, care are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, precum case si vile , dar si din proiecte complementare,cum ar fi: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

 Quantum Premium Modules Group este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea investitiilor, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro. Avalon Romania Building Industry, va asigura logistica derularii proiectelor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Din cadrul grupului QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP fac parte unii dintre cei mai importanti reprezentanti din industria imobiliara, cu o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, societati si fonduri de investitii, arhitecti si designeri specializati, experti si consultanti pentru cladiri verzi, societati de furnizare de materiale de constructii, societati de intermediere financiar bancara, proiectul fiind sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, entitatea in care ne regasim cu toti si, bineinteles, ca suntem sustinuti si reprezentati ca membri cu drepturi depline.

Zona metropolitana a Capitalei a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, constuirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei), reprezinta pasi importanti in modernizarea si fluidizarea cailor de access catre si dinspre Capitala.

In plus, transportul in comun va reprezenta unul dintre principalele atuuri ale dezvoltarii acestei zone. Lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni) au inceput deja, iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat demararea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni, in apropierea noilor proiecte rezidentiale Quantum Premium Modules Group.

In ultimii ani, SudRezidential.ro a fost declarata cea mai puternica agentie imobiliara si cel mai puternic brand imobiliar de catre Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI), Imobiliare.ro, premiile fiind acordate pentru performantele realizate pe parcursul ultimilor ani.

E timpul sa ai casa ta! Nu este doar un dicton lipsit de continut, ci o necessitate transpusa in realitate de catre echipa SudRezidential. https://www.sudrezidential.ro/

Mod de achizitie explicat

Modul de achizitie al imobilelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie prin resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Creditul imobiliar/ipotecar verde pentru achizitia unui imobil in cadrul proiectelor noastre rezidentiale, este asigurat de divizia noastra financiara, Credit24h.ro

Ai planuri noi si frumoase pentru caminul tau?

Indrazneste sa visezi cu noi!

Casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta, cu ajutorul finantarii bancare cu dobanda extrem de avantajoasa. Descopera beneficiile creditului ipotecar sau imobiliar Verde pentru proiecte rezidentiale si fa acum primii pasi spre casa mult visata.

Afla tot ce trebuie sa stii, din momentul in care te-ai decis sa-ti iei o locuinta, pana in momentul in care te muti in ea. O intreaga echipa de specialisti si cu vasta experinta in consultanta financiara si solutii bancare va sta la dispozitie.

Jurnalul Casei Tale te asteapta sa descoperi toate informatiile si sfaturile utile pe care ti le-am pregatit, pentru a te ajuta sa faci pasul de la casa la ,,ACASA”, cat mai repede si cat mai simplu!

Finantarea bancara de tipul Creditul Imobiliar Verde este optiunea cea mai buna pentru viitorii proprietari, care se bucura atat de calitate si performanta energetica, cat si de economii la facturile lunare de energie, pana la eliminarea costurilor pentru reparatii imobil.

Costurile reduse de dobanda oferite de bancile partenere pentru Creditul Verde, precum si costurile mici de intretinere ale imobilelor, permit clientilor sa economiseasca sau sa ramburseze creditul intr-un timp mai scurt.

Pozitionare excelenta:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, fiind amplasat la intrarea in comuna Vidra, cu deschidere stradala la Drumul Judetean, aproape de granitele cu Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata in ultima perioada, poate si datoria investitiilor majore in infrastructura si cai de acces moderne.

Modernizare Soseaua Berceni:

Dupa cum probabil stiti deja, Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, aceasta fiind largita de la doua, la patru benzi de circulatie, fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip ”park & ride”, amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si IMGB, dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare inteligente, care fac posibila circulatia rapida, fara cozi, la trecerea  dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.
Info: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata/

Statie de Metrou Centura Comuna Berceni:

Vestile bune nu se opresc aici, deoarece trebuie sa va spunem si despre noua statie de metrou propusa de catre autoritatea publica locala sector 4 si acceptata de catre Guvernul Romaniei ca si lucrare publica de interes national, care va prelungi linia de metrou existent pana la linia de centura, adica pana la intrarea in comuna Berceni, in anul 2021.
Info: https://www.zf.ro/info/p-constructia-noii-statii-de-metrou-de-pe-soseaua-berceni-intra-in-19563519

Pasajul Berceni:

Trebuie mentionat si faptul ca CNAIR a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei, care va face legatura mai rapida dintre aceste localitati si, practic, accesul catre Comuna Berceni va fi extrem de rapid.
Info: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisa-autorizatia-de-construire_185826.html

Date de contact?

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de Sudrezidential.ro, astfel: Biroul De Vanzari Sud Rezidential din: Soseaua Oltenitei 15-15 A, Ilfov, intrare Popesti Leordeni – The Social Hub (capat STB 634) sau Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti – The Brokers Hub unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Quantum OxyGo Park Vidra la telefon 0760.924.814 – Valentin Fleancu – Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Vanzari Quantum OxyGo Park Vidra. 

Contacteaza-ne


  Parteneri