Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni
+40729.572.570

contact@quantummodules.ro

© 2022 Quantum Group
MicrosoftTeams-image (35)

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc, pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti!

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, noul proiect Quantum OxyGo Park Berceni este creat intr-o atmosfera eleganta si confortabila in care viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi tie este cel mai important atu.

Prin fiecare detaliu care compune ceea ce vrem sa fie cel mai complet proiect rezidential verde din aceasta noua zona rezidentiala, Quantum OxyGo Park Berceni te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor tip vila, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.
Este al doilea proiect rezidential din seria ansamblurilor conventionale din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, case eficiente energetic, fiind de la inceput, proiectat si gandit sa se incadreze in clasa energetica A si in categoria de “cladiri eficiente energetic”. Vezi ofertele de locuinte aici.

“Ambianta calma si sofisticata a intregului proiect, atentia oferita detaliilor, modul in care a fost gandit, functionalitatea sa excelenta, multiplele cai de acces, facilitatile care il insotesc, denota un cadru aparte, care pune in valoare frumusetea si eleganta sa.”
Sursa Quantum Premium Modules Group

Pe scurt despre Quantum OxyGo Park Berceni

 • Localizat în zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de case verzi, propuse spre vanzare la preturi accesibile.
 • Arhitectura moderna cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, te va incanta si vei ajunge sa intelegi imediat ca toate cerintele tale locative isi gasesc raspunsul in compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare.
 • Proiectul rezidential a primit certificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). GREEN HOMES este considerat drept unul dintre cele mai robuste sisteme de certificare de acest fel, fiind conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie si la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.
 • Certificarea GREEN HOMES, este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, lucru care denota interesul cumparatorilor si cresterea calitatii constructiilor la cele mai inalte standarde din domeniu, in aceasta zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Finisajele de exceptie si echipamentele de ultima generatie, sunt puse la dispozitie de catre Avalon Romania Building Industry, companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro, dar si de multe alte companii de renume din piata de profil.
 • Parcarile pentru rezidentii fiecarui imobil si pentru vizitatorii acestora sunt disponibile atat in curtea imobilului, cat si in parcarea comerciala, de la intrarea in ansamblul rezidential.
 • Parcarile pentru vizitatori sunt amplasate si delimitate in parcarea comerciala de care se bucura si clientii spatiilor comerciale, din cele doua cladiri aflate la intrarea in ansamblu.
 • In zona rezidentiala a proiectului, accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu,indiferent de calea de acces folosita, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si card de acces.
 • Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatilor de relaxare este la superlativ, iar zonele dedicate relaxarii sunt dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.
 • Zona comerciala contine magazine in proximitate, loc de joaca pentru copii, o parcare comerciala proprie, aflata la intrarea in ansamblu.
 • Vilele exceptionale care compun proiectul imobiliar sunt de tip premium si dispun de grădini deosebite, iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevarat fericite.
 • Accesul in ansamblu este posibil prin 3 cai de acces: din strada principala direct in zona comerciala si apoi in ansamblu, din strada Vasile Goldis sau din strada Intrarea Primaverii.
 • La intrarea in ansamblu sunt amplasate doua cladiri comerciale si de birouri cu acces stradal din Sos. Berceni, care vor gazdui si magazinele de retail mentionate mai sus.
 • “O locuinta verde” certificata are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale dar in acelasi timp asigura calitatea si siguranta aerului in interior, prin monitorizarea, controlul si reducerea expunerii la radon in toate zonele ocupate ale locuintei.
 • De asemenea, materialele durabile si ecologice si alte cerinte de proiectare reduc sau elimina multe substante chimice daunatoare gasite in unele materiale de constructie, cum ar fi formaldehida si compusii organici volatili (COV) toxici.
qb_topimg1.jpeg

“O zona metropolitana reprezinta un centru urban extins, alcatuit dintr-o mare metropola si zona sa adiacenta de influenta. Unul sau mai multe orase din aceasta zona devin nucleul principal de dezvoltare si, adesea, denumirea zonei metropolitane este derivata din numele celui mai important oras din acea regiune. In Romania, cele mai mari opt zone metropolitane, inclusiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara, gazduiesc aproximativ 50% din populatia tarii si genereaza aproximativ 75% din veniturile totale ale Romaniei.”

Quantum OxyGo Park Berceni in cifre

 • 50 unitati locative de tip vila
 • 2 cladiri comerciale
 • 25 de spatii pentru parcare
 • 3 cai de acces in ansamblu
 • 15000 mp teren total
 • 5000 mp de spatii verzi
 • 2 tipuri de vile
 • gradini proprii de diferite dimensiuni

“O casa eficienta energetic are numeroase beneficii, inclusiv confort termic excelent si costuri de intretinere reduse. Daca esti in cautarea unei locuinte noi, o astfel de constructie este cea mai buna optiune.”

Echipa Sudrezidential Real Estate.

Quantum OxyGo Park Berceni

Proiectul este compus din:

 • Imobile tip vila, cu regim de inaltime: P+1 etaj.
 • Doua cladiri comerciale cu regim de inaltime: parter + 2 etaje + 1 etaj retras.
 • Ansamblul Quantum OxyGo Park Berceni dispune de o suprafata totala de teren de 15.000 mp, din care 12.000 mp sunt destinati zonei rezidentiale.
 • Accesul in incinta ansamblului se poate face in conditii civilizate, pe 3 cai de acces ample si securizate, cu latimi ce variaza de la 7 m pentru caile de acces secundare pana la 9 m pentru caile de acces principale.
 • Cele 2 cladiri comerciale si parcarea publica, destinate acestora, ocupa 3.000 mp de teren, care gazduiesc zona comerciala, impreuna cu zonele verzi, spatiile de parcare si caile de acces.
 • Sunt disponibile spre vanzare imobile tip vila, dispuse in grupuri de cate doua, alipite in calcan (tip duplex), insotite de un teren propriu a caror suprafata variaza de la 150 mp pana la 200 mp sau pana la 250 mp pentru o unitate locativa.
006

Despre Quantum OxyGo Park Berceni in detaliu

Situat in zona de sud a ariei metropolitane a Bucurestiului, Quantum OxyGo Park Berceni este construit pe o suprafata de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai – (Soseaua Berceni), din Comuna Berceni, in mijlocul unei zone rezidentiale noi, lipsita de cladiri inalte, prezente sau viitoare.

Cu o arhitectura moderna, ce ramane mereu relevanta in timp, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, Quantum OxyGo Park Berceni este realizat cu imensa responsabilitate, de catre profesionisti in domeniul imobiliar si cel al constructiilor.

Locuintele care alcatuiesc ansamblul emana grandoare si eleganta de la prima intalnire. Fiecare unitate locativa are o intrare proprie, spatii extinse, bine compartimentate, camere generoase, zone de depozitare, 3 grupuri sanitare, holuri de acces ample si balcoane tip terasa. Iesirile catre terasele exterioare conduc catre gradinile private, unde poti petrece cu adevarat alaturi de cei dragi.

Toate vilele sunt proportionate adecvat si sunt compartimentate excelent pentru o viata moderna. Acestea sunt pregatite si gandite astfel incat fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene a unei familii moderne care isi doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei, intr-o zona complet noua si lipsita de surprize neplacute.

Aceste terase sunt spatioase si confortabile, concepute pentru a te bucura fie in intimitate, fie alaturi de cei dragi. Vei aprecia gradinile excelente oferite de noi, fie ca alegi o varianta partial acoperita sau una complet deschisa, ele raman spatii destinate relaxarii la soare si pentru organizarea mult asteptatelor gratare de weekend.

Siguranta ocupa un loc primordial in prioritatile noastre. Intregul domeniu dispune de acces securizat si monitorizat video in permanenta, serviciu de paza non-stop, acces controlat si interventie rapida. Camerele video supravegheaza fiecare metru patrat al spatiilor comune, totul pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de fiecare moment acasa in liniste si siguranta.

Gasirea unui loc de parcare nu mai este o problema, deoarece ai la dispozitie propriile tale spatii de parcare, atat in exterior, cat si in interior. Vizitatorii tai au, de asemenea, acces la locuri de parcare in zona comerciala atunci cand te vor vizita.

Pozitionarea excelenta a Quantum OxyGo Park Berceni iti ofera acces imediat la transportul in comun (metrou in 10 minute, RATB in 5 minute). Statia de metrou Tudor Arghezi a fost inaugurata la finalul anului trecut, impreuna cu o parcare park&ride a carei capacitate se ridica la 350 de locuri. Magistrala M2 faciliteaza accesul din zona de Sud, catre zona de Nord a Bucurestiului.

In plus, in imediata apropiere vei gasi o gama variata de magazine, mall-uri, supermarket-uri, banci, farmacii, clinici private si de stat, centre de wellness, scoli si gradinite. Toate acestea iti stau la dispozitie pentru a satisface nevoile tale in viata de zi cu zi.

Despre casele eficiente energetic

Natura este si mai frumoasa, daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice, care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara, grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt special gandite astfel incat pierderile sau aporturile de caldura din exterior sa fie infime.

Ferestrele dintr-o astfel de locuinta sunt atent selectate si montate corect pentru a elimina pierderile de caldura. Etanseitatea unei locuinte eficiente energetic este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este deosebit de important. Confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie, de asemenea, sa fie foarte bine proiectat pentru a permite o ventilare constanta si de inalta calitate.

Beneficiile economice ale unei astfel de constructii includ intotdeauna facturi mai mici de exploatare in comparatie cu o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente, datorita luminii naturale de care se bucura constructia eficienta energetic.

Consumul de energie este atat scazut, cat si controlat datorita sistemelor integrate de smart home, iar emisiile de gaze cu efect de sera sunt reduse considerabil. Insa, trebuie sa subliniem si calitatea constructiei, care este deosebita si durabila in timp.

Vilele din cadrul proiectului sunt cladiri eficiente energetic, care respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de energie aproape de zero), iar cumparatorii  beneficiaza de Ipoteca Verde, ceea ce inseamna costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare. Acest tip de finantare este oferit de unele dintre cele mai importante banci din Romania, special pentru astfel de locuinte.

Atunci cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt, investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci si pentru toate generatiile urmatoare. Nu mai trebuie sa-ti faci griji cu privire la indeplinirea normativelor de construire sau gasirea unui proiect ultramodern.

Standardele europene de performanta energetica sunt indeplinite!

OxyGo Park Berceni premiat in cadrul Green Gala Awards 2023 pentru cel mai Inalt nivel de performanta in certificarea Green Homes!

O recunoastere a excelentei în domeniul sustenabilitatii constructiilor pentru primul proiect verde, certificat de Green Homes in zona de Sud.

Green Gala Awards 2023, cea mai prestigioasa competitie dedicata sustenabilitatii mediului construit, a fost marcata de prezenta distinsa a Ministrului Mediului, dl. Mircea Fechet. Alaturi de el, reprezentanti de seama ai guvernului, academia, dezvoltatori imobiliari, arhitecti, ingineri, producatori de materiale de constructii si organizatii neguvernamentale au fost prezenti pentru a celebra si a recunoaste excelenta in domeniul sustenabilitatii mediului construit.

Quantum OxyGo Park Berceni – primul proiect Green Homes din aria metropolitana a Bucurestiului!

Despre imobilele Quantum Premium Modules Group

Toate vilele au o arhitectura moderna si o compartimentare interioara ideala. Fiecare dintre ele este compusa din 4 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu zona de dining si o terasa exterioara, unde puteti savura mesele; bucatarie inchisa cu acces usor in living si pe terasa; spatii de depozitare si un grup sanitar de serviciu. Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, fiecare cu balcon, spatii de depozitare si doua bai, una dintre ele fiind baia matrimoniala.

Mai mult decat atat, la interior exista o delimitare perfecta intre zona de zi, unde poti petrece timp cu prietenii si familia, si zona de noapte, care devine o oaza de liniste in propria ta casa, iar terasa exterioara este o alegere excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria ta curte.

Imobilele sunt impartite in trei categorii de preturi in functie de suprafata loturilor de teren pe care le au. Poti alege o vila cu un teren de 150 mp, dar la fel de usor poti opta pentru o curte mai mare, care poate ajunge pana la 200 mp sau chiar 250 mp, cu dubla deschidere.

In cadrul proiectului, sunt disponibile doua tipuri de imobile, denumite Model A si Model B, cu urmatoarele suprafete:

Imobil tip A : suprafata construita la parter 58 mp/terasa acces 3 mp/terasa din spate 17.60 mp/jardiniera terasa 2.10 mp, total construit la parter 80.70 mp.
Imobil tip B: suprafata construita la etaj 78.9 mp/balcon terasa 10 mp,total construit la etaj 88.90 mp.

Suprafata totala construita parter/etaj, imobil tip A: 169.60 mp

Suprafata utila, inclusiv terase si balcon, imobil tip A: 131.80 mp

 

Imobil tip B : suprafata construita la  parter 57 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 15.10 mp/jardiniera terasa 2.10 mp,total construit la parter 77.20 mp.
Imobil tip B: suprafata construita la  etaj 80.60mp/balcon terasa 5.90 mp,total construit la  etaj 86.50 mp.

Suprafata totala construita parter/etaj, imobil tip B : 163.70 mp

Suprafata utila, inclusiv terase si balcon, imobil tip B:124.70 mp

Sistemul de panouri solare este de provenienta europeana si respecta standardele necesare pentru furnizarea de apa calda in gospodarie. Aceste panouri sunt amplasate pe terasa fiecarui imobil si au acces facil prin intermediul unui luminator situat pe casa scarii.

In plus, vilele sunt dotate cu un sistem dublu de racire inteligent, de tip aer conditionat rezidential, de la ROMSTAL, model HABITAT, cu o capacitate de 12000 Btu/h si clasificare A++ si cu functie de invertor pentru producerea caldurii.

Aerul conditionat rezidential ROMSTAL HABITAT, cu o capacitate de 12000 Btu/h si clasificare A++, asigura o gama completa de functii pentru confortul locuintei, incluzand racirea, incalzirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea, toate intr-o singura unitate.

Unitatile sistemului de aer conditionat vor fi montate in exterior, pe terasa imobilului, in timp ce componentele vizibile ale acestor sisteme vor fi amplasate in living si in holul de la etajul 1.

Intregul ansamblu este conectat la toate utilitatile oferite in prezent in zona, incluzand gaze naturale, energie electrica, apa curenta, iar in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este functional atat in interiorul imobilelor, cat si in exterior. Pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va dirija deseurile intr-un bazin ecologic dedicat fiecarui imobil in parte.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a deseurilor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri, sa preia necesarul unei familii compuse din mai multi membri.

Trebuie sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de final, moment in care vom efectua simplu si eficient trecerea automata de la statiile proprii ale fiecarui imobil la sistemul general de canalizare, gratie lucrarilor care sunt deja executate, atat pentru fiecare vila in parte cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

Unitatile locative sunt finisate cu materiale de inalta calitate si sunt dotate cu echipamente superioare, indeplinind standardele unei locuinte exclusiviste, pe care o puteti personaliza dupa propriul gust, daca decideti sa va implicati de la inceput in procesul de selectie a materialelor folosite alaturi de specialistii nostri, lucru posibil inca din momentul rezervarii unei unitati in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere, cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong asigura o termoizolatie excelenta, mult superioara caramizii clasice. Este un produs foarte durabil, natural, sanatos si ecologic, care poate fi reciclat in proportie de 100%.

Quantum OxyGo Park Berceni

134.900 Euro + TVA

Tip A Model 1

Nr. Camere: 4
Inaltime: P+1E
Suprafata Utila: 131.80 mp
Suprafata Construita: 169.60 mp
Suprafata Teren: 244 mp

129.900 Euro + TVA

Tip A Model 2

Nr. Camere: 4
Inaltime: P+1E
Suprafata Utila: 131.80 mp
Suprafata Construita: 169.60 mp
Suprafata Teren: 211 mp

119.900 Euro + TVA

PRET PROMOTIONAL

Tip B

Nr. Camere: 4
Inaltime: P+1E
Suprafata Utila: 124.70 mp
Suprafata Construita: 163.70 mp
Suprafata Teren: 202 mp

Despre Ytong

Atunci cand construim o casa, protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza, de fapt.

Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a grijii fata de cei dragi.

Peretii unei case sunt cei care ne protejaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire.

Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Proprietatile termoizolatoare ale blocurilor de zidarie YTONG garanteaza un mediu interior constant pe tot parcursul anului si ofera un cadru ideal si sanatos pentru cresterea copiilor.

Nivelul optim de umiditate, temperaturile constante si calitatea aerului sunt mentinute in interiorul acestor locuinte, datorita acestor solutii de pereti 100% naturali.

Pentru a va oferi constructii moderne de calitate, concepute pentru beneficii pe termen lung, proiectele Quantum Premium Modules Group se bazeaza pe tehnologia si materialele Ytong!

Terasele generoase, atat cele acoperite, cat si cele in aer liber, impreuna cu spatiile vitrate generoase ale acestor imobile, va ofera o priveliste spectaculoasa asupra intregului complex.

Constructia imobilelor se bazeaza pe o structura de beton armat cu placa din beton si fundatii continue, proiectate pentru a rezista la un risc seismic de amploare mare.

Izolatia termica este executata cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala decorativa in zonele unde nu exista pereti ornamentali, si cu vata bazaltica de 10 cm in cazul fatadelor ventilate.

Tamplaria folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece fereastra Salamander BluEvolution 82 din gama Brugmann confera o deosebita eficienta energetica aceasta fiind adecvata pentru case pasive si eficiente energetic, cu proprietati termice si acustice de exceptie.

Cu toate aceste beneficii si securitatea 24/24, locatia deosebita a Quantum OxyGo Park Berceni il transforma in alegerea ideala pentru locul tau de vacanta sau, de ce nu, pentru noua ta locuinta!

Quantum OxyGo Park Berceni este un proiect rezidential care respecta standardele nZEB (Cladire cu consum de Energie aproape Zero) pentru eficienta energetica, iar cumparatorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de inalta calitate reprezinta garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit si optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile si volumetria corecte, cat si prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile si atent selectate, pe baza unor teste riguroase de calitate.

Materiale si avantaje de top, pentru case remarcabile

 • Constructia dispune de un acoperis tip terasa necirculabila, compus dintr-o termoizolatie de inalta densitate formata din doua straturi de polistiren, fiecare avand o grosime de 10 cm, si membrane PVC termosudabile.
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care s-au aplicat elementele de fatada ventila sau elementele de decor;
 • Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile;
 • Centrala termica utilizata este Viessmann si are o putere de 26 kW pentru fiecare imobil in parte, in conformitate cu standardele actuale;
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Aerul conditionat rezidential, ROMSTAL HABITAT, 12000 Btu/h, A++, asigura racirea, incalzirea, purificarea aerului, ventilarea, umidificarea si dezumidificarea intr-o singura unitate.
 • Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82, cu profil drept de 82 mm si 6 camere, de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.
 • Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Building Industrycu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare din gama premium, de la Cersanit
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare din gama premium, Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize;
 • Zugraveli interioare –  vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;

Finisaje de foarte buna calitate

Finisajele interioare si cele din spatiile comune sunt selectate cu atentie, in colaborare cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi, intr-un mediu frumos si bine amenajat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard, incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, asa cum se intampla pana acum . Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite sau pentru proiectele tale de renovare.

Datorita colaborarii cu Avalon Romania Building Industry pentru constructia ansamblurilor rezidentiale Quantum Premium Modules Group, vom folosi materiale si echipamente de la cele mai renumite branduri existente pe piata de profil ceramica:  Marazzi, Kai, Keros, Cesarom, usi interior exterior, Bella Casa, Cersanit, Forma Vita, Ferro, Baumit, Duraziv, Semmelrock, Knauf, Ytong, Wienerberger, Siniat, Rockwool, Avalon si multi altii.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Calitatea constructiei

Construim la standarde inalte de calitate cu materiale premium, de la furnizori de renume mondial, astfel incat tu sa beneficiezi de cel mai inalt grad de confort.

Compartimentari optimizate

Toate vilele beneficiaza de suprafete generoase si sunt compartimentate astfel incat sa ofere o functionalitate optima si un echilibru perfect intre zonele de zi si cele de noapte.

Panorame spectaculoase

Ansamblul nostru beneficiaza de 3 laturi fara vecini si o orientare ideala, astfel incat toate unitatile locative sa se bucure de lumina naturala si de o priveliste spectaculoasa asupra zonei.

Acces facil

Ansamblul este situat la doar 10 minute de Sectorul 4 si are o pozitionare excelenta pe arterele principale, asigurandu-ti acces facil catre oras si toate facilitatile din apropiere, precum supermarketuri, mijloace de transport in comun, scoli si gradinite.

Parc si spatii verzi

Quantum OxyGo Park Berceni ofera peste 5.000 de metri patrati de spatii verzi, toate acestea contibuind la bunastarea si relaxarea familiilor care locuiesc in acest ansamblu.

Solutii de amenajare

Avalon Romania Building Industry, cu o vasta experienta in amenajari, va sta alaturi cu solutii complete de amenajari si preturi preferentiale pentru o gama variata de finisaje, mobilier si decoratiuni.

ParteneriiQuantum Premium Modules Group

0% comision

Sud Rezidential Real Estate (www.sudrezidential.ro) – promotor imobiliar care are in portofoliu peste 100 de proiecte imobiliare si aproximativ 10.000 de apartamente disponibile in diferite stadii de proiect si executie. Dintre aceste proiecte cel mai mare si important proiect este Metalurgiei Park Residence, declarat drept ,,cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”.

Premiat in fiecare an pentru excelenta in domeniul sau de activitate, Sud Rezidential a devenit un reper in domeniul imobiliar din sudul Capitalei si nu numai. SudRezidential nu percepe comision clientilor cumparatori, fiind agentia imobiliara care a introdus conceptul de ,,Comision 0% in piata imobiliara din Romania inca din anul 2011. De asemenea Sud Rezidential a aplicat si extins la nivel global conceptul de ,,achizitionare a unui imobil nou fara plata comisionului obisnuit”.

Locuintele pe care le oferim spre vanzare sunt noi si accesibile, fiind dedicate in special tinerilor, care reprezinta principalul segment de piata catre care ne adresam. De la infiintarea noastra, Sud Rezidential a urmat cu consecventa principiul de a oferi cele mai moderne si eficiente solutii in domeniul serviciilor imobiliare. Aceste solutii sunt intotdeauna centrate pe nevoile si preferintele clientilor nostri.

In plus, toti cumparatorii de locuinte din portofoliul Sud Rezidential beneficiaza de un departament specializat, mai exact un centru “all in one”, care ofera un suport complet si rapid pentru toate intrebarile si nevoile legate de domeniul imobiliar si nu numai.

Centrul Imobiliar functioneaza ca un departament specializat in gestionarea intregii documentatii si operatiuni juridice si imobiliare, avand ca scop minimizarea eforturilor si obtinerea celor mai rapide rezultate pentru clientii interesati de achizitionarea unei case.

centru imobiliar
credit24h

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din cadrul Grupului Sud Rezidential. In prezent, exista parteneriate solide cu majoritatea bancilor de prestigiu din Romania si sunt oferite solutii rapide de creditare clientilor interesati de achizitionarea unui apartament nou.

Avalon Romania Building Industry (www.avalonromania.ro) – este divizia tehnica specializata in materiale de constructii care furnizeaza servicii complete pentru solutii si produse din domeniul constructiilor, atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru clientii finali interesati de finisaje personalizate. Avalon Romania reprezinta cel mai recent membru al Grupului Sud Rezidential, fiind infiintat in anul 2019.

avalon

Avalon Romania Building Industry completeaza intr-un mod ideal grupul de companii Sud Rezidential, deoarece asigura si pune la dispozitia clientilor finali sau a dezvoltatorilor imobiliari materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie. Are incheiate, la acest moment, parteneriate cu cei mai de renume producatori din domeniul materialelor de constructii, precum: Kai Group, Marazii Tile&Stone, Keros, Cesarom, Baumit, Knauf, Rockwool, Isomat, Duraziv, Baumit,Ytong, Wienerberger, Brikston, Siniat, Holcim, Semmelrock, Forma Vita, Sanotechnik, Cersanit, Bella Casa si multi alti producatori de renume. De mentionat faptul ca AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este reprezentant exclusiv pentru Avalon Industry JSC in ceea ce priveste livrarea produselor de ThermoSystem, fiind acreditat si certificat pentru oferirea de solutii de termoizolatii extrem de eficiente energetic.

urbanis

De asemenea, in anul 2011, SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (adiru.ro) prescurtata ADIRU. Aceasta este considerata drept cea mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membri dezvoltatori imobiliari din Romania.

La inceputul anului 2021, a fost lansat un nou concept rezidential, QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, dezvoltat de echipa de management a companiei SudRezidential.ro, care are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, precum case si vile , dar si din proiecte complementare,cum ar fi: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

Quantum Premium Modules Group este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea investitiilor, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro. Avalon Romania Building Industry, va asigura logistica derularii proiectelor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.

Din cadrul grupului QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP fac parte unii dintre cei mai importanti reprezentanti din industria imobiliara, cu o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, societati si fonduri de investitii, arhitecti si designeri specializati, experti si consultanti pentru cladiri verzi, societati de furnizare de materiale de constructii, societati de intermediere financiar bancara, proiectul fiind sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, entitatea in care ne regasim cu toti si, bineinteles, ca suntem sustinuti si reprezentati ca membri cu drepturi depline.

Zona metropolitana a Capitalei a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum largirea Soselei Berceni la 4 benzi, constuirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei), reprezinta pasi importanti in modernizarea si fluidizarea cailor de access catre si dinspre Capitala.

In plus, transportul in comun va reprezenta unul dintre principalele atuuri ale dezvoltarii acestei zone. Lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni) au inceput deja, iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat demararea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni, in apropierea noilor proiecte rezidentiale Quantum Premium Modules Group.

In ultimii ani ,SudRezidential.ro a fost declarata cea mai puternica agentie imobiliara si cel mai puternic brand imobiliar de catre Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI), Imobiliare.ro, premiile fiind acordate pentru performantele realizate pe parcursul ultimilor ani.

E timpul sa ai casa ta! Nu este doar un dicton lipsit de continut, ci o necessitate transpusa in realitate de catre echipa SudRezidential. https://www.sudrezidential.ro/

Mod de achizitie explicat

Modul de achizitie al imobilelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie prin resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Creditul imobiliar/ipotecar verde pentru achizitia unui imobil in cadrul proiectelor noastre rezidentiale, este asigurat de divizia noastra financiara, Credit24h.ro

Ai planuri noi si frumoase pentru caminul tau?

Indrazneste sa visezi cu noi!

Casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta, cu ajutorul finantarii bancare cu dobanda extrem de avantajoasa. Descopera beneficiile creditului ipotecar sau imobiliar Verde pentru proiecte rezidentiale si fa acum primii pasi spre casa mult visata.

Afla tot ce trebuie sa stii, din momentul in care te-ai decis sa-ti iei o locuinta, pana in momentul in care te muti in ea. O intreaga echipa de specialisti cu vasta experinta in consultanta financiara si solutii bancare, va sta la dispozitie.

Jurnalul Casei Tale te asteapta sa descoperi toate informatiile si sfaturile utile pe care ti le-am pregatit, pentru a te ajuta sa faci pasul de la casa la ,,ACASA”, cat mai repede si cat mai simplu!

Finantarea bancara de tipul Creditul Imobiliar Verde este optiunea cea mai buna pentru viitorii proprietari, care se bucura atat de calitate si performanta energetica, cat si de economii la facturile lunare de energie, pana la eliminarea costurilor pentru reparatii imobil.

Costurile reduse de dobanda oferite de bancile partenere pentru Creditul Verde, precum si costurile mici de intretinere ale imobilelor, permit clientilor sa economiseasca sau sa ramburseze creditul intr-un timp mai scurt.

Pozitionare excelenta:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat stradal pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte tip vila, o comunitate excelenta formata in ultima perioada poate si datoria investitiilor majore in infrastructura si cai de acces moderne.

Modernizare Soseaua Berceni:

Dupa cum probabil stiti deja, Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, aceasta fiind largita de la doua, la patru benzi de circulatie, fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip ”park & ride”, amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si IMGB, dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare inteligente, care fac posibila circulatia rapida, fara cozi, la trecerea  dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.
Info: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata/

Statie de Metrou Centura Comuna Berceni:

Vestile bune nu se opresc aici, deoarece trebuie sa va spunem si despre noua statie de metrou propusa de catre autoritatea publica locala sector 4 si acceptata de catre Guvernul Romaniei ca si lucrare publica de interes national, care va prelungi linia de metrou existent pana la linia de centura, adica pana la intrarea in comuna Berceni, in anul 2021.
Info: https://www.zf.ro/info/p-constructia-noii-statii-de-metrou-de-pe-soseaua-berceni-intra-in-19563519

Pasajul Berceni:

Trebuie mentionat si faptul ca CNAIR a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei, care va face legatura mai rapida dintre aceste localitati si, practic, accesul catre Comuna Berceni va fi extrem de rapid.
Info: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisa-autorizatia-de-construire_185826.html

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de Sudrezidential.ro, astfel: Biroul De Vanzari Sud Rezidential din: Soseaua Oltenitei 15-15 A, Ilfov, intrare Popesti Leordeni – The Social Hub (capat STB 634) sau Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti – The Brokers Hub unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Quantum OxyGo Park Berceni la telefon 0731.111.607 – Alexandra Baicoianu – Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Vanzari QuantumOxyGo Park Berceni. 

Contacteaza-ne


  Parteneri