Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Bulevardul 1 Mai 346H, Berceni
+40729.572.570

contact@quantummodules.ro

© 2022 Quantum Group
quantum oxygo park alb portrait

Divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregateste primul proiect imobiliar dedicat caselor modulare din Europa.

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care tu să-l numești “Acasă”.

Inedit, inovativ si exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, proiectul Quantum OxyGo Green este creat din dorinta de a oferi cele mai diverse si excelente solutii de locuire celor care se afla in cautarea unei case moderne si accesibile.

Quantum OxyGo Park te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor modulare, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este al treilea proiect rezidential din seria proiectelor

Quantum Modules Premium Modular Building System

din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, case cu sisteme Smart Home integrate, eficiente energetic, fiind de la inceput proiectat si gandit sa se incadreze in clasa energetica A si in categoria de “cladiri eficiente energetic”.

“Ambianta calma si sofisticata a intregului proiect, atentia oferita detaliilor, modul in care a fost gandit, functionalitatea sa excelenta, multiplele cai de access, facilitatile care il insotesc, denota un cadru aparte, ce ii pune in valoare frumusetea si eleganta.”

Sursa Quantum Premium Modules Group

Prev
Next

Pe scurt despre proiect

 • Localizat in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact in Comuna Vidra, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de case verzi, propuse spre vanzare la preturi accesibile.
 • Arhitectura moderna a caselor modulare cu volumetrie simpla si linii moderne de design, te va surprinde placut, te va incanta si vei ajunge sa intelegi imediat ca toate cerintele tale locative isi gasesc raspunsul in compartimentarea ingenioasa a spatiilor interioare.
 • Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). GREEN HOMES este considerat drept unul dintre cele mai robuste sisteme de certificare de acest fel, fiind conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie si la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.
 • Certificarea GREEN HOMES, care urmeaza a se obtine la finalizarea proiectului este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, lucru care denota interesul cumparatorilor si cresterea calitatii constructiilor la cele mai inalte standarde din domeniu, in aceasta zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Finisajele de exceptie si echipamentele de ultima generatie, sunt puse la dispozitie de catre Avalon Romania Building Industry, companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro dar si de multe alte companii de renume din piata de profil.
 • Inovatiile Tehnologice incluse si sistemele de Smart Home integrate sunt oferite de catre cele mai bune companii de IT din Europa, asa cum este cazul companiei Victron Energy sau Google.
 • Parcarile pentru rezidentii proiectului si pentru vizitatorii acestora sunt disponibile atat in curtea imobilului cat si in parcarea vizitatorilor, de la intrarea in ansamblul rezidential.
 • In zona rezidentiala a proiectului, accesul este securizat si permis doar rezidentilor din ansamblu, indiferent de ce cale de acces se foloseste, intrarea in zona rezidentiala este permisa doar cu cartela si card de acces.
 • Amenajare peisagistica completa a zonelor verzi si spatilor de relaxare va fi la superlativ, iar zonele dedicate relaxarii vor fi dotate cu mobilier urban, iluminat nocturn si elemente de decor.
 • Sunt diponibile in cadrul proiectului imobiliar doua zone de relaxare si de petrecere a timpului liber dintre care una este amenajata sub forma unui loc de joaca pentru copii.
 • Vilele exceptionale ce compun proiectul imobiliar sunt de tipul premium si dispun de gradini deosebite, iar functionalitatea foarte buna a complexului imobiliar completeaza tabloul unei comunitati cu adevarat fericite.
 • ,,O locuinta verde” certificata are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale, dar in acelasi timp asigura calitatea si siguranta aerului in interior, prin monitorizarea, controlul si reducerea expunerii la radon in toate zonele ocupate ale locuintei.
 • De asemenea, materialele durabile si ecologice si alte cerinte de proiectare reduc sau elimina multe substante chimice daunatoare gasite in unele materiale de constructii, cum ar fi formaldehida ai compusii organici volatili (COV) toxici
MicrosoftTeams-image (3) copy 2

Quantum OxyGo Park in cifre

 • 48 Unitati locative, tip vila modulara
 • 2 cai de acces in ansamblu
 • 20.000 mp teren total
 • 2 tipuri de vile modulare
 • Gradini proprii de dimensiuni diverse
 • Loc de joaca si parc verde amenajat
 • Piste de biciclete amenajate
 • Acces securizat
 • Sistem Smart Home integrat
 • Statie incarcare auto

“O zona metropolitana este un centru urban mare, format dintr-o metropola mare si zona sa adiacenta de influenta. Unul sau mai multe orase, din zona, se constituie drept centrul de dezvoltare al intregii zone, care va purta, de obicei, denumirea celui mai important oras component. Cele mai mari opt zone metropolitane ale României (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara) concentreaza 50% din populatia Romaniei si 75% din veniturile fixe ale tarii.

Despre casele eficiente energetic

Toate vilele sunt bine proportionate, compartimentate excelent, pentru o viata moderna, pregatite si gandite in asa fel incat, fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene, al unei familii moderne, care doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei, intr-o zona complet noua, lipsita de surpize neplacute.

Terasele vilelor sunt cu adevarat semnificative si ofera ocazia perfecta pentru a-ti crea propria gradina in care sa poti petrece alaturi de familie si prieteni, clipe de vis, in dupa-amiezile zilelor de lucru, dar si adevarate petreceri cu familia in weekend.

Mai mult decat spatioase si confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta, fie in intimitate, fie alaturi de familie si prieteni. Vei aprecia gradinile excelente, oferite de noi, fie ca optezi pentu o varianta partial acoperita, sau cele libere, ele raman spatii concepute pentru relaxarea la soare si pentru mult asteptatul grill de weekend.

Siguranta ocupa un loc principal in prioritatile care ghideaza deciziile noastre. Intregul domeniu dispune de acces, este securizat si monitorizat video, are paza non-stop, acces controlat, interventie rapida, camere video ce supravegheaza fiecare metru patrat, al spatiilor comune, totul pentru ca tu si familia ta sa va bucurati, in liniste, de fiecare moment acasa.

Natura este si mai frumoasa, daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea focusata pe eficienta energetica, eliminarea puntilor termice, care aduc disconfort termic ridicat in perioadele reci si supraincalzire vara, grosimea izolatiei si montajul acesteia sunt obligatoriu gandite astfel incat pierderile, sau aporturile de caldura din exterior sa fie infime.

Ferestrele unei asemenea locuinte sunt atent alese si corect montate pentru a elimina pierderile de caldura. Etanseizarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important, confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie sa fie deasemenea unul foarte bine proiectat astfel incat sa permita o ventilatie constanta si de buna calitate.

Beneficiul economic al unei asemenea constructii insemna intotdeauna facturi mai mici de exploatare in comparatie cu o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente datorita luminii naturale de care se bucura o constructie eficienta.

Consumul de energie este atat scazut, cat si controlat, datorita sistemelor smart home integrate, iar emisiile de gaze cu efect de sera se reduc considerabil, dar bineinteles ca trebui sa punctam si la capitolul calitate a constructiei, care este deosebita si durabila in timp.

qb_topimg1

Vilele din cadrul proiectului vor fi “cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero), iar cumparatorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare fiind oferita de unele dintre cele mai importante banci din Romania special pentru acest tip de locuinte

Cand achizitionezi o astfel de locuinta, de fapt investesti in viitor, nu doar pentru tine si familia ta, ci pentru toate generatiile urmatoare. Acum nu mai trebuie sa te ingrijorezi pentru indeplinirea normativelor de construire sau pentru gasirea unui proiect ultra modern.

Standarde europene de performanta energetica, indeplinite

Despre casele verzi, certificate Green Homes:

GREEN HOMES este cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie, la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

O locuinta verde certificata de RoGBC are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea crearii de locuinte verzi printr-un program de certificare acreditat, eficient din punctul de vedere al costului, reprezinta o oportunitate atat pentru investitori si dezvoltatori de a-si diferentia proiectele de constructii prin calitatea si performanta de mediu a acestora, dar in acelasi timp pentru client, in privinta beneficiilor financiare si de alte tipuri, din care mentionam:

 • Cladiri de calitate superioara prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupanţii cladirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatica, o anvelopa eficienta si de calitate superioara a cladirii, un sistem mai eficient de incalzire, ventilare mecanica sau pasiva, dar si un design solar activ si pasiv;
 • Sanatate și bunastare pentru intreaga familie prin utilizarea de solutii tehnologice cu ventilarea naturala (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate fata de Planeta pentru a putea folosi locuintele intr-o maniera responsabila fata de mediu, astfel ca, de-a lungul timpului, locuinta are un impact neutru, daca nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau Cladirile Verzi este un concept relativ nou in sectorul constructiilor din Romania, dar cu impact semnificativ in tarile dezvoltate.

In Romania orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc pe care tu sa-l numesti “Acasă”.

Cu drag, echipa SudRezidential.ro

Contacteaza-ne


  Parteneri